Politika zasebnosti

Pravilnik o varovanju osebnih podatkov

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. Zato smo pripravili ta pravilnik, da boste razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, komuniciramo in razkrivamo ter uporabljamo osebne podatke. V nadaljevanju je opisana naša politika zasebnosti kjer vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če uporabljate kakršnokoli storitev, ki potrebuje prijavo ali se naročite na obveščanje.

1. Osebni podatki

Befit (Mojca Cepuš s.p., Good Food d.o.o.)  se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene pri prijavi na spletni strani, pri prijavi na e-novice oziroma pri naročanju na posvet varoval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter uredbo GDPR.

Uporabnik z označitvijo ustreznega polja pri prijavi na spletni strani, pri prijavi na e-novice oziroma pri naročanju na svetovanje poda izrecno osebno soglasje (v nadaljevanju: soglasje), da Befit kot upravljalec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke, in sicer naslednje kategorije osebnih podatkov:

  • podatki, ki se nanašajo na uporabnika: ime in priimek, naslov stalnega bivališča, telefonska številka, mobilna številka, elektronski naslov, spol, datum rojstva, firma in sedež podjetje, kjer je oseba zaposlena, delovno mesto,…
  • podatki, ki bodo nastali s sodelovanjem v nagradnih igrah, s kliki na spletni strani Befit , s komunikacijo prek elektronske pošte, uporabo Befitovih profilov na družbenih omrežjih,
  • fotografij, ki bodo nastale na izobraževanjih, dogodkih in ostalih srečanjih Befita.

2. Soglasje

Uporabnik z označitvijo ustreznega polja o sprejemu splošnih pogojev in politike zasebnosti hkrati soglaša, da Befit zgoraj navedene  podatke uporablja, obdeluje, vodi in shranjuje v svojih zbirkah podatkov, fotografira ter objavlja fotografije z dogodkov na svoji spletni strani, FB strani, Instagramu, preko e-pošte, SMS in MMS ter preko ostalih socialnih omrežij.

S pomočjo uporabljene programske opreme se zbirajo in shranjujejo tudi nekateri tehnični podatki, vključno z IP-naslovom uporabnika. Uporabnik se zaveda, da je lastnik storitev dolžan na utemeljeno zahtevo in ob zakonski podlagi podatke o uporabniku posredovati državnim organom, kadar so podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Befit si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku, tablici ali telefonu v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke, katere namen je prilagoditi spletni portal željam uporabnikov in zagotavljanje uporabnikom prijaznih spletnih storitev. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

3. Namen zbiranja podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov je obdelava podatkov za namene neposrednega trženja, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja vabil, objavljanja fotografij, obveščanja o aktivnostih in ponudbi Befita ter njegovih partnerjev ter ostala komunikacija preko pošte, e-pošte, telefona, SMS, MMS, FB ter preko ostalih socialnih omrežij.

4. Spremembe podatkov

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi in lahko kadarkoli zahteva, da upravljalec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Upravljalec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na preprost način omogočil odjavo od prejemanja sporočil. Morebitne odjave lahko uporabnik uredi na sledeč način:

  • Pošlje elektronsko sporočilo na mojca@prehrana.info. 
  • Pošlje pisno zahtevo, poslano na naslov: Good Food d.o.o. Trnoveljska cesta 2, 3000 Celje
  • Lahko se odjavi preko povezave ''odjava'', ki se nahaja v nogi vsakega prejetega elektronskega časopisa.

Upravljalec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil do preklica te privolitve oziroma le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

5. Varstvo

Befit uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti take nesrečne dogodke.

Kaj menite o nas

Hujšanje po Anjinem jedilniku se mi zdi super in enkratna zadeva. Jedilnik je sestavljen iz raznovrstne hrane. Vsak obrok si lahko pripraviš na raznovrsten način. Predvsem všeč mi je bilo, da so bili obroki razdeljeni na 5 delov, ter večerje pretežno iz beljakovin. Ob prehranjevanju po jedilniku sem se počutila odlično, imela sem več energije in rezultati so se pokazali tudi pri urejenosti diabetesa.
Tamara D., hujšanje in diabetes
Vse se začne ko gredo stvari predaleč. In to posledično pomeni, da nanje nimamo več vpliva, vsaj ne v takšni meri, da bi nam nekaj uspelo, popolnoma nam samim. In tako se je pričelo tudi pri meni. Dve nosečnosti v razmaku dveh let in pol sta na meni pustili odvečne kilograme, kožo in seveda slabo počutje. Občutek kako je ,ko se počutiš polnega energije in lahkega kot peresce je bil skrit nekje daleč v podzavesti, ampak nikakor ne pozabljen. In nato se je zgodilo. Ko te prešine, tako ne gre več naprej,shujšati moram, ampak kako? Kakšen je tisti pravi recept, da se kilogrami ne bodo podvajali? Ja, božja skrivnost…Pa temu ni tako… Spoznala sem čudovito osebo nutricistko Mojco Cepuš, za katero lahko rečem, da je bila tam, kjer sem jo potrebovala. Pripravljena na pogovor, na posredovanje znanja in v pomoč. In z njo mi je uspelo. Ob pravilni sestavi jedilnika, kjer nobena hrana ni zanemarjena, so se kilogrami vztrajno topili. Brez lakote, in nervoze. Skoraj prelepo da bi bilo res. Pa vendarle je. Izgubila bi sigurno več kilogramov, ampak sem se vmes velikokrat pregrešila…«Saj je vendar človeško« reče Mojca. Brez obtoževanj, in grajanja. In to je tisto pravo, ko te nutricist razume in ne obsoja. Izgubila sem 9 kg v dobrih treh mesecih. In počasi jih izgubljam še sedaj. Osvojila sem pomen zdravega prehranjevanja, in povem vam, nič mi ne manjka. Nasprotno! Izredno sem zadovoljna sama s seboj, in to je zame najlepša nagrada. Vsem, ki ste na razpotju in ne veste, kako vam iz srca svetujem in na srce polagam: Nutriciska Mojca Cepuš je rešitev vaših težav, seveda z vašo pomočjo in voljo!! Uspelo vam bo, prepričana sem!!
Teja M.
Živjo Mojca!!! Samo hiter "updajte"! Zjutraj sem nekako v strahu stopila na tehtnico - po enem tednu uporabe jedilnika, ki ste mi ga poslala. In pokazala je -2kg!!!! Sploh ne vem, če je to mogoče. Sem vzela rezervo, ker se prvič nisem stehtala gola (sem namreč pozabila takoj zjutraj) ampak tudi če je 1kg sem presrečna! Dobila sem tak zagon in motivacijo, da vam ne morem povedati! Res deluje! Tudi zame! Torej - izkušnja: zelo previdno in "po šolsko" sem začela z uporabo jedilnika. Ves čas sem brala in gledala v liste (sem si ga sprintala) in navdušeno pripravljala jedi, ki so bile na jedilniku. Mimogrede, nad vsemi sem navdušena!!! Novi okusi in na videz majhne porcije te res nasitijo. Okusno!!! IN res je fino, ker veš, da čez tri ure sledi nov obrok. Če že moram omeniti, kje sem imela največ težav (če se temu tako reče) - učim se organizacije - prej pripraviti zadeve, da se lahko držiš časa. Predvsem kosila mi ni vedno uspelo pripraviti in pojesti čez tri ure po malici. Ampak se bom "zverzirala", zdaj vem, da je pomembna priprava.... NADALJUJEM, AKCIJA!!! Vesela sem, da sem se vseeno odločila se oglasiti pri vas in še vedno razmišljam o coachingu, ampak najprej želim vztrajati s tem jedilnikom vsaj še kakšen mesec, Se pa še javljam, brez skrbi. Hvala, hvala , hvala! Lep dan želim
Tadeja
Po dveh porodih sem imela na tehtnici 15 kilogramov več. Po nekaj ponesrečenih dietah, se jih je nabralo še nekaj. Ker mi pri nobeni dieti ni uspelo, sem se sprijaznila s tem, da diete niso zame in da bom pač debela. Pred malo manj kot letom dni, pa sem čisto po naključju spoznala Mojco, ki je moj način razmišljanja o kilogramih, dietah in hujšanju postavila na glavo. Izprašala me je kaj mi je všeč in kaj ne, kakšen je moj tempo življenja in kakšen ritem imam čez dan. In mi pripravila jedilnik. Ob pogledu nanj sem si rekla, da iz tega ne bo nič, saj mi je dovolila jesti vse kar imam rada, vsak dan naj bi jedla 5x in zadnji obrok je bil predviden za ob 20. uri!! Moj prvi stavek je bil: ” Če jaz vse to pojem, se bom zredila, ne shujšala!” Pa se mi je le nasmejala in mi rekla: “Greva stavit?” V 4. mesecih sem izgubila 10 kilogramov. Nikoli nisem bila lačna in jedla sem pravzaprav vse. Nič mi ni bilo jasno, saj sem bila mnenja, da o prehrani veliko vem. Danes vidim kje sem počela napake in kaj me je neslo. Mojca mi je v boju s kilogrami ves čas stala ob strani, ne glede na dan ali uro. Z menoj se je veselila vsakega izgubljenega kilograma in centimetra. Naučila me je kako se pravilno prehranjuje in danes, ko je od “prekinitve hujšanja” minilo že več mesecev, se nisem zredila niti za pol kilograma! To je zame uspeh. Za uspeh sem res potrebovala svojo voljo, vendar brez Mojčinega znanja, nasvetov in spodbud, ne bi šlo. Mojca, hvala!
Klavdija iz Ljubljane